Diensten

Contact Info

  • Ambachtsweg 6 3433 PR Nieuwegein
  • +06 30 85 30 91
  • Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
  • info@autopoetsbedrijfnieuwegein.nl

Exterieur Reinigen

ABC Poetssalon besteedt grote zorg aan het exterieur van uw auto. Daarom gebruiken wij niet alleen een hogedrukreiniger, maar wordt uw auto ook met de hand gewassen en vervolgens afgespoeld. Zo kunt u weer met een brandschone auto de weg op!

Read More

Interieur Reinigen

Het interieur is het leefklimaat van uw auto. Het is prettig om in een hygiënische en schone auto te rijden. De vakbekwame poetsers van ABC Poetssalon reinigen het interieur tot in de puntjes!

Read More

Poetsen

Door het poetsen van uw auto voorkomt u dat de lak gaat verweren. De vakbekwame poetsers van ABC Poetssalon geven uw auto een grondige poetsbeurt die de lak van uw auto niet alleen beschermt tegen weersinvloeden, maar ook een langdurige glans geeft!

Read More

Wassen

ABC Poetssalon is voorzien van professioneel apparatuur waarmee de werkzaamheden op een verantwoordelijke manier worden uitgevoerd. En om aan onze kwaliteitsnorm te voldoen, gebruiken wij uitsluitend producten van bekende merken.

Read More

Leder behandeling

Door uv-stralen kan de leren bekleding van uw auto gaan verkleuren, maar ook slijtage veroorzaken. Daarom gebruiken wij ledervoeding, dit is een speciaal middel die het leer voedt om uitdrogen te voorkomen en reinigt. Na deze behandeling is het leer weer in goede conditie en behoudt het leer haar mooie glans.

Read More

Polijsten

Wilt u in een auto rijden die er weer als nieuw uitziet? Polijsten is hiervoor de meest geschikte behandeling. Hierbij worden lelijke krassen weg-gepolijst en wordt de glans teruggebracht! Ook doffe auto's kunnen weer helemaal worden opgepoetst!

Read More

Bekleding shampoo

Heeft het interieur van uw auto een grote beurt nodig? Shamponeren is de manier om het interieur geheel te reinigen. Ook vlekken op de bekleding en nare geurtjes worden grondig aangepakt.Zo kunt u weer fris van A naar B rijden.

Read More

Trekhaak

Tevens kunnen wij ook trekhaken monteren en word het door vakkundig personeel aangepakt.

Read More

Belettering verwijderen

Autobelettering is een vak apart! Onze professionals beschikken dan ook over de modernste apparatuur waarmee zij schadeloos de stickers van uw voertuig verwijderen! Neem direct contact met ons op voor een prijsindicatie!

Read More

Velgen en banden

Behoeven de velgen en/ of banden extra zorg? Zit er hardnekkige aanslag op uw velgen? Geen probleem! Wij laten de glans weer terugkeren.

Read More