Diensten & Tarieven

Wash & Wax

Hierbij reinigen wij het exterieur van uw auto van top tot teen om daarna een beschermende waxlaag aan te brengen.

Wash & wax vanaf €55,- ex

Interieur reiniging

Hierbij zullen wij stofzuigen van de gehele auto en de stoelen, matten, dashboard en kofferbak reinigen.

Interieur reiniging vanaf €50,- ex tot €110,- ex

Diepte reiniging

Hierbij wordt de interieur van uw auto flink onder handen genomen. Denk aan een complete gedetailleerde reiniging, waaronder complete stoombehandeling/extractiebehandeling, dashboardvoeding, ledervoeding en tapijtreiniging.

Diepte reiniging vanaf €135,- ex

* Particulier exclusief BTW 21 procent.

Polijsten

1 stap polijsten:

Hierbij gaan wij eenmalig rond om de auto met een excentrische polijstmachine. Hier wordt ongeveer 65% krassen verwijderd en gaan wij voor optimale glans binnen een dag.

1 stap polijsten van €110,- ex tot €150,- ex

2 stappen polijsten:

Hierbij gaan wij tweemaal rond om de auto en beginnen wij met een grove pad/pasta om krassen te verwijderen. Hierna gaan wij met een milde pad/pasta rondom de auto voor maximale glans. Hier wordt ongeveer 80% van de krassen verwijderd en gaan wij voor optimale glans.

2 stappen polijsten van €200,- ex tot €300,- ex

3 stappen polijsten:

Hierbij gaan wij driemaal rond om de auto en beginnen wij met een grove pad/pasta om krassen te verwijderen. Hierna gaan wij met een mediumcut pad/pasta rondom de auto om resterende defecten te verwijderen. Om het af te sluiten gaan wij met een softcut pad/pasta rondom de auto hier wordt ongeveer 95% van de krassen verwijderd en gaan wij voor maximale glans.

3 stappen polijsten van €450,- ex tot €550,- ex